Aprofito l’avinantesa,  ara que s’acosta nadal, per ajudar a promocionar aquesta iniciativa solidaria de STIC.CAT tot adjuntant les dades de la campanya que estan duent a terme per si a algú li pot interessar posar el seu gra de sorra i col.laborar.

Primera Campanya Solidària STIC.CAT

L’Associació Societat Tecnologies de la Informació i la Comunicació (www.stic.cat) impulsa aquest any la Primera Campanya Solidària, a benefici de la Fundació Banc dels Aliments (www.bancdelsaliments.org). STIC.CAT promou aquesta campanya per ajudar econòmicament el Banc dels Aliments, una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’aquí, i evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn immediat.

 

Aquesta iniciativa pretén combatre la crisi econòmica que afecta la nostra societat, ajudar els més desfavorits i consisteix en una recollida de diners, que s’entregaran a Banc dels Aliments en un acte que se celebrarà el 10 de desembre a Barcelona, a l’Hotel Porta Marina. La informació puntual de la campanya es podrà seguir a través del web http://www.stic.cat/solidaritat.

 

Les persones que vulguin participar en aquesta campanya d’STIC.CAT poden fer un ingrés mínim de 10 euros al compte corrent de “la Caixa” 2100 – 0002- 54 – 0201614284. Una vegada feta l’aportació, les persones que ho desitgin poden enviar un correu a stic.cat@gmail.com per demanar que volen assistir a l’acte del 10 de desembre, que comptarà amb la conferència de l’escriptor i professor d’Esade Àlex Rovira.

L’esdeveniment del dia 10 de desembre començarà a 2/4 de 8 del vespre. En aquest acte se sortejaran entre els assistents diferents regals que particulars, empreses i entitats hauran cedit per a l’ocasió.

La recollida de fons es donarà oficialment per tancada el 31 de desembre.